Thank visit

Tuesday, 8 November 2011

7 |SEGMEN| Stop! Den Nak Follow Ekau!

Assalamualaikum bloggers!
Hari ni blogger myra buat satu segmen! jom join kawan2!rugi xjoin...lau join dapat .....


 |SEGMEN| 
Stop! Den Nak Follow Ekau!


|SYARAT-SYARAT
gle simple je syarat ni. hehe

--> hehe. first thing first, follow blog myra. maceh!  n_________n

--> buat satu entry pasal segmen ni. cukup letak banner kat atas dan di link kan ke blogger myra pun tkper!

--> letak tajuk entry korang "|SEGMEN| Stop! Den Nak Follow Ekau!" hehe

--> terpulang kpd korang nak tag sahabat korang atau tidak. tiada paksaan :D tp klu tag lg ramai yg join n_n



|TARIKH TUTUP|
hoho. lupe letak tarikh tutup.
14/12/2011

M
arilah follow blog saya yer....bak kata pepatah ...reka sndirilah

♋ AFK 69 ZONE ♋

7 comments:

Amyra Azhar said...

follow sini ! thnx yea join segmen myra :D

dEaTh said...

welcome

ERYMIN COLLECTIONS said...

singgah dan follow... kita dari segmen yang sama... jom join contest di blog saya

http://nurulzayani.blogspot.com/2011/11/erymins-giveaway.html

Hilmi Razali said...

hye...follow dari segmen yang sama..
later follow my blog kayh?

http://storygempak.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

missanonymous said...

Hye !! Dari segment yang sama :D done follow u..:)
Sudi-sudi lah follow saya pulak .. :)

http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

myu said...

Salam perkenalan :) Hye, myu singgah sini dari segmen yang sama...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

LaDy NeA said...

follow from segmen amyra!!! done follow!!! follow back yer :)

Post a Comment